Luuletusi oodatakse võistlema

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti luuleklubide liit kutsub osalema «Kuldse kaselehe» luulevõistlusel. Korraldustoimkonna sekretär Ingvar Luhaäär ütles, et traditsiooniliseks saanud võistlustel «Luulekevad» kevadel ja «Kuldne kaseleht» sügisel saavad igas vanuses luulehuvilised oma võimed proovile panna ning õnnestumise korral ka oma värsse võistluse kogumikus trükituna näha.

«Ootame kõigilt huvilistelt mis tahes teemal luuletusi, soovitavalt viis või kuus tükki, 15. oktoobrini e-postiaadressil ingvarl@hot.ee. Osaleda võib varjunime all, kuid meile palume teatada ka oma õige nime, aadressi, ka tavapostiaadressi, telefoni, vanuse, õpilastel kooli ja klassi või kursuse, täiskasvanuil elukutse,» lisas Luhaäär.

Kõigi vähemalt teise vooru jõudnutega võtab luuleklubide liit kirja teel ühendust ning parematest  töödest ilmub koos autorite fotodega luulekogumik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles