Männimäele trikipargi rajamine kogub hoogu

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikipark on plaanis taastada endises kohas Jakobsoni kooli kõrval. Seal on säilinud paar kipakat atraktsiooni, mille peal proovis trikki teha tõukerattur Deeno Lippand. Kristjan Karik (ees vasakul) ja Kris Süld loodavad, et ekstreemspordiväljak tõepoolest tuleb.
Trikipark on plaanis taastada endises kohas Jakobsoni kooli kõrval. Seal on säilinud paar kipakat atraktsiooni, mille peal proovis trikki teha tõukerattur Deeno Lippand. Kristjan Karik (ees vasakul) ja Kris Süld loodavad, et ekstreemspordiväljak tõepoolest tuleb. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi triki- ja tõukeratturid on seni saanud kaelamurdvaid hüppeid teha Männimäel ekstreemhallis, kuid neil on lootust saada taas enda käsutusse plats Jakobsoni kooli kõrval.

Eelmisel esmaspäeval kohtusid linnavalitsuse esindajad noortetoa töötajate ja noorte ekstreemsportlastega, et aru pidada, millist trikiparki Viljandisse rajada. Seekordsel arutelul ei keskendunud nad enam küsimusele, kas park teha — see on juba selgeks vaieldud. Eesmärk oli kokkuleppele jõuda, kuidas parki rajada.

Copy
Tagasi üles