Võhma küünlad hakkavad riigikogu ehtima

Marko Suurmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:VÕHMA : VILJANDI, EESTI, 25JUL08
Võhma linnapäevad on alanud.Pildil  47.linna küünlad.
pk/ Foto PEETER KÜMMEL/ SAKALA
SAKALA01:VÕHMA : VILJANDI, EESTI, 25JUL08 Võhma linnapäevad on alanud.Pildil 47.linna küünlad. pk/ Foto PEETER KÜMMEL/ SAKALA Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kolmapäeval kell 1 2.30 avatakse Toompea lossis Võhma osaühingu Eesti Valgus meetrikõrguste küünalde näitus. Igale küünlale on maalitud üht Eesti linna iseloomustavad motiivid.


Näituse avavad oma tervitusega riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Viljandi maavanem Kalle Küttis ja Võhma linnapea Avo Põder. Esinevad Maarika Reimandi laululapsed Sanna Härm ja Maria Gertsjak ning Võhma meesansambel.

Võhma delegatsioon kohtub riigikogus ka Järva- ja Viljandimaa saadikurühmaga, et arutada päevakajalisi teemasid.

Viljandimaa kuu Riigikogus avati 1. detsembril maakonna esitlusega. Samal päeval avati Viljandi kunstikooli fotograafiaõpilaste portreefotode näitus.

12. detsembril jõuavad parlamendi liikmed Viljandimaale. Fraktsioonide esindajad eesotsas riigikogu esimehe Ene Ergmaga arutavad Olustveres maakonna juhtide ja haridusjuhtidega kutsehariduse olukorda, Kõpus väikeste omavalitsuste ja maakoolide tulevikku, lõunastavad Abjas ning kohtuvad Mõisaküla rahvamajas Viljandimaa omavalitsuste esindajatega.

Ühises ümarlauas tuleb juttu haldusterritoriaalsest reformist, teehoiust ja ühistranspordist ning avalike teenuste kättesaadavusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles