Veoauto rammis tankla katust

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Favora

Viljandi Favora tankla katus on juba kuu aega lömmis, sest 9. augustil unustas seal peatunud rekkajuht enne minemasõitmist kasti alla lasta.

Tankla juhataja Ulvi Veider rääkis, et paljud veoautojuhid tõstavad kasti pikema peatuse ajaks üles, tookord unustas juht selle aga sõitu alustades tavaasendisse seada.
Ettevõtte turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas auto kabiin varikatuse nurga alt läbi sõidab ning kast selle taha kinni jääb, nii et konstruktsioon vappub ja tükid kukuvad. Inimesed õnneks kannatada ei saanud.


Veider lausus, et lahtised tükid, mis võinuks möödujatele ja autodele ohtlikuks saada, võeti katuse küljest ära, kuid remondiga tuleb oodata, kuni kindlustus kahju hüvitab. Kui palju töö maksma läheb, ei osanud tankla juhataja öelda.

«Loodetavasti saab kõik peagi korda,» lausus ta. «Igatahes rekkajuhile jääb eluks ajaks meelde, et kast tuleb alla lasta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles