Valmis ühinevate omavalitsuste veebileht

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Nelja Viljandimaa valda, kes alustasid sel kevadel ühinemisläbirääkimisi, seob nüüdsest veebileht http://www.viljandimaa.ee/viljandivald.


Viljandi maavalitsuse toel valminud veebileht hakkab töötama Paistu, Pärsti, Saarepeedi ja Viiratsi valla elanike parema informeerituse huvides ning see võimaldab nii neil valdadel kui kõikidel teistel osaleda ühinemisprotsessis, mis mõjutab kogu Viljandimaad, selle arengut ja kujunemist.

Nelja Viljandit ümbritseva valla ühinemisega tekiks Viljandimaal Viljandi linna järel maakonna suurim, ligi 10 000 elanikuga omavalitsus.

Viljandi maavanem Lembit Kruuse, kes on valdade ühinemisprotsessi moderaator, rõõmustab vastvalminud veebilehe üle ning selgitab, et see loob vahetud suhtlemistingimused. «Veebileht võimaldab kajastada ühinemisprotsessi kulgu ja loob valdade elanikele tagasiside andmise võimaluse. Samas on tegu pidevalt muutuva ja areneva leheküljega. Kodanikud saavad koos valdade 12liikmelise ühinemiskomisjoniga hakata ühinemise ettevalmistuses osalema.»

2011. aasta kevadel alguse saanud ühinemisläbirääkimised peaksid lõpule jõudma uue omavalitsuse moodustamisega järgmiseks omavalitsuse valimisteks 2013. aasta sügisel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles