Tulevikul seisab ees tähtis ja raske mäng

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kell 14 kohtuvad Viljandi staadionil Tulevik ja Nõmme FC United.
Laupäeval kell 14 kohtuvad Viljandi staadionil Tulevik ja Nõmme FC United. Foto: Madis Luik

Eesti jalgpalli meistrivõistluste teises liigas kaasa mängiv Viljandi esindus läheb pühapäeval koduväljakul vastamisi Paide Kumakesega, kes turniiritabelis hoiab praegu kahe koha võrra kõrgemat positsiooni.


Viljandi Tulevik, kelle eesmärk on end järgmiseks hooajaks esiliigasse kergitada, hoiab praegu turniiritabelis neljandat positsiooni ning jääb ühe vähem peetud kohtumisega oma järgmisest vastasest kahe punkti kaugusele.

Viljandi Tuleviku ja Paide Kumakese vaheline meistrivõistluste teise liiga 20. vooru kohtumine algab pühapäeval kell 12 Viljandi staadionil.

Teise liiga eelmise vooru kohtumises teenis Viljandi klubi esinduskoosseis võõral väljakul kindla 5:1 võidu Tartu SK 10 Premiumi vastu.

Tartumaal peetud mängus ei kulunud Tulevikul 15 minutitki, et asuda 2:0 eduseisu. 6. minutil oli taas täpne meeskonna ründejõu pesamuna Karel Kübar. Seitse minutit hiljem skooris Mikk Miländer, kes lisas oma teise tabamuse 42. minutil.

Teisel poolajal suutis Tarvo Laurson lüüa võõrustajate auvärava, kuid Raiko Mutle ja Kaarel Kümniku tabamused 66. ja 67. minutil kindlustasid meile kindla võidu.

Tuleviku duubelmeeskond, kolmandasse liigasse kuuluv Tuleviku II tegi eelmises voorus 2:2 viigi Tartu Ülikool Faunaga. Tema peab oma järgmise kohtumise laupäeval kell 12 Viljandi staadioni kunstmuruväljakul FC Elvaga.

Viljandlaste osavõtul peetavate jalgpallilahingute kõrval saavad kohalikud huvilised laupäeval kaasa elada Eesti meistriliiga meeskondade mõõduvõtule: kell 17 kohtuvad linnastaadionil FC Viljandi ja Narva JK Trans.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles