Kaarli rahvamaja ootab uuenduskuur

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarli rahvamaja juhataja Tiina Kuusik ei pea sellise väljanägemisega saalis enam kuigi palju üritusi korraldama.
Kaarli rahvamaja juhataja Tiina Kuusik ei pea sellise väljanägemisega saalis enam kuigi palju üritusi korraldama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval peetud nõupidamisel andis viljandi firma E.R.O. Ehitus Halliste valla inimestele lubaduse, et Kaarli rahvamaja renoveerimine algab tänavu 1. detsembril.

Põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet andis selleks otstarbeks 55 000 eurot, millega tahetakse korda teha mõlemad esimese korruse saalid ja trepp.

«Uuendamist ja soojustamist vajavad seinad ja laed, korralik tammepuidust põrand tuleb ainult üle lihvida ja lakkida,» rääkis rahvamaja juhataja Tiina Kuusik.

Rahvamajas tegutseb palju ringe ja seal käib inimesi kaugemaltki. Pärast remonti ei pea nad enam külma ilmaga lõdisema nagu praegu, mil  tuul puhub akendest läbi ja radiaatorid lähevad vaid poolenisti soojaks.

Remont saab ehitajate sõnul valmis poole aastaga, nii et tuleval suvel ootavad kohalikke isetegevuslasi, käsitöömeistreid ja kõiki pidulisi räämas ruumide asemel ilusad hubased saalid. Seni aetakse läbi teise korruse väikeses saalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles