Tervisekeskus kutsub sportlikule perepäevale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Holstre-Polli tervisekeskus ootab homme kõiki sõpru sportlikule perepäevale. See algab hommikupoole mõttetalguga, jätkub Mulgi rattamaratoni sõitjate tervitamise ja ergutamisega ning kulmineerub õhtuhämaruses tantsuplatsil.

Sihtasutuse Holstre-Polli tervisekeskus juhi Rain Kuresoo sõnul on nende juurde oodatud kõik, kellel on soov lõbusalt ja sportlikult värskes õhus aega veeta. Tema jutu järgi jagub päeva jooksul tegevust kogu perele, sõltumata osalejate east, soost või füüsilisest ettevalmistusest.

Päev algab mõttetalgutega, kus arutatakse tervisekeskuse arengusuundi ja kasutusvõimalusi. Keskpäeval, kui Holstre-Polli jõuavad Mulgi rattamaratoni pika distantsi sõitjad, ergutatakse poolele võistlusmaale jõudnud osalejaid.

«Päev jätkub sportliku õhtupoolikuga, kus on palju meelelahtuslikke võistlusi,» andis keskuse juhataja teada.

«Kohal on Kaitseliit, kes tutvustab oma tegevust, peetakse teate-, sumo- ja orienteerumisvõistlusi, lastele on täispuhutavad atraktsioonid ning leidub muudki huvitavat,» loetles Rain Kuresoo.

Ta kinnitas, et perepäeval saab osaleda tasuta ning mõõduvõtud on jõukohased kõigile. «Pilet on küll tarvis lunastada õhtusele tantsupeole, kus esinevad ansamblid, kuid paljudel spordivõistlustel jagatakse auhinnaks just tantsuõhtu priipääsmeid.»

Kui rattamaratoni osalejaid on keskusesse oodata homme veidi enne kella 13, siis sportliku õhtupooliku avab kell 15.30 Kristi Pajuste juhendatav aeroobikapooltund.

Rain Kuresoo avaldas lootust, et tee Holstre-Polli tervisekeskusesse leiavad homme kauaaegsete sõprade kõrval needki, kes pole imepärase loodusega spordikompleksi varem jõudnud.

Tema jutu järgi oli suvel peetud perepäeval osalenuid küll vähevõitu, aga nad jäid pakutuga rahule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles