Tantsusari «Hype the Funk» alustab sisehooaega

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval alustab Männimäe külalistemajas uut hooaega tantsusari «Hype The Funk». Avapeole on kutsutud Taani house-muusika suurkuju DJ Tim Andresen.

Korraldajate hinnangul võib Tim Andreseni nimetada Põhjamaade mõjukaimaks DJ-ks. Ta on valitud seitsmel aastal Taani populaarseimaks plaadikeerutajaks ja pärjatud Põhjamaade populaarseima DJ tiitliga.

Lisaks on ta tuntud kui produtsent, remiksija, promootor ja plaadifirma omanik. Tim Andreseni lood ja remiksid on jõudnud paljude house-muusika edetabelite tippu.

Sellised suurnimed nagu Fatboy Slim, Erick Morillo ja Laurent Garnier hindavad teda kõrgelt, tellides Andresenilt remikse ja mängides tema muusikat.

Lisaks kõrgetasemelistele heli- ja valgusseadmetele võetakse avapeol kasutusele CO2 kahur. Sellised kahurid on väga populaarsed maailma klubides, kuid Viljandi pidudel seda seni kasutatud pole. See annab visuaalse efekti kõrval tantsupõrandale õhku jahutades mõnusat värskust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles