Värske Lotte-film võlub Viljandimaa lapsi

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uut Lotte-filmi saab Männimäe salongkinos näha alates 4. septembrist kahe nädala jooksul.
Uut Lotte-filmi saab Männimäe salongkinos näha alates 4. septembrist kahe nädala jooksul. Foto: © Eesti Joonisfilm

Kogu Eestis vaatajarekordeid püstitav kodumaine joonisfilm «Lotte ja kuukivi saladus» pakub vaatamisrõõmu ka Viljandimaa lastele. Männimäe külalistemajas tegutseva salongkino väike saal on iga linastuse ajal vaatajaid tulvil ja mõnelgi on tulnud ukse taha jääda.

Külalistemaja perenaine Kersti Villers ütles, et kui võimalik, korraldatakse piletist ilmajäänud lastele lisaseanss.

«Paraku ei saa meile eelmüügist pileteid osta,» rääkis ta. ««Lotte» vastu on huvi nii suur, et alati ei mahu kõik soovijad korraga saali. Nii pakumegi kohast ilmajäänutele võimalust natuke üle tunni aja oodata ja film siiski ära näha.»

Villers lisas, et niisugust moodust saab kasutada ainult sel juhul, kui «Lottele» ei järgne täiskasvanutele mõeldud seanssi.

Paljud lasteaiad ja koolid kasutavad võimalust vaadata filmi päeval, enne tavapärast seanssi. Nii on käinud «Lottet ja kuukivi saladust» vaatamas Viljandi koolide ja lasteaedade lapsed, tulemas on Tarvastu väikesed kinohuvilised. Eriseansi saamiseks tuleb külalistemajja helistada ja aeg kokku leppida.

«Lotte ja kuukivi saladus» linastub Männimäel 18. septembrini. Seansid on iga päev kell 18, pühapäeval ka kell 16. Laupäeval kino ei tööta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles