Linnapea ulatas karika külalistele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti naiste võrkpalli karikvõistluste finaalkohtumise järel oli Viljandi Metall naiskond sunnitud tunnistama tiitlikaitsja GMP/Olympic 3:1 paremust.


Viljandi linnapea Kalle Jents ulatas laupäeval Eesti võrkpaliliidu tänavuse aasta naiste võidukarika pealinna naiskonna eksviljandlannast kaptenile Mari-Liis Graumannile.

Viljandi Metall naiskond alustast finaali eksimuste rohke võrkpalliga, kaotades kaks esimest geimi tulemusega 14:25.

«Kahes esimeses geimis mängisime meie väga hästi,» lausus GMP/Olympic juhendaja Keete Puri. Samas tõdes Viljandi naiskonna peatreener Peeter Vahtra kehva finaali algust. «Kolmandas ja ka neljandas geimis oli pilt tunduvalt parem,» lausus ta. «Muidugi ei saa seda öelda neljanda geimi kolme viimase punkti kohta,» lisas ta.
Viljandi Metall võitis finaalkohtumise kolmanda geimi tulemusega 25:16.

Peeter Vahtra jutu järgi domineeris Viljandi Metall enamuse neljandastki geimist, ent paraku ei suutnud nad punkt-punkti heitluses kulgenud geimi lõpuosas end maksma panna.
GMP/Olympic võitis neljanda geimi tulemusega 25:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles