Vabajalg ootab uusi tantsijaid

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabajala rühma juhendab Vaike Rajaste.
Vabajala rühma juhendab Vaike Rajaste. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa tantsurühm Vabajalg alustab pühapäeval seitsmendat hooaega ja ootab endaga ühinema u­usi tantsijaid.

Rühma liige Rannar Raba rääkis, et algav hooaeg tõotab kujuneda taas tegusaks ja esinemisterohkeks.

«Et eelseisval kahel suvel üle-eestilisi tantsupidusid ei ole, peame ise endale ülesandeid seadma,» rääkis Raba. «Sügise hakul anname lihvi tantsukavadele, millega oleme juba mitu aastat eri sündmustel publikut rõõmustanud. Ent peagi tahame asuda õppima uut kava ja kavandama suvist kontserdireisi väljapoole Eestit.»

Raba sõnul on Vabajalg uutele tulijatele avatud aasta läbi, kuid parim moment selleks on just hooaja algus. Siis on kõige lihtsam rühma tegemistesse sisse elada ning esinemis- ja tööperioodiks jalad soojaks saada.

2005. aastal tantsijate endi initsiatiivil asutatud Vabajalas osalevad tegusad noored vanuses 20—36 aastat. Rühma juhendab Vaike Rajaste ning treeninguid saadab muusikaliselt Maire Rahnel. Vabajala eestvedamisel leiab igal aastal Viljandis aset talvine tantsupidu.

Kes soovib rühmaga ühineda, võib endast märku anda aadressil vabajalg@vabajalg.ee või tulla eelseisval pühapäeval kell 19 Ramsi vaba aja keskusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles