Neli meest jahib Viljandis maratonide sarja üldvõitu

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval asuvad Mulgi rattamaratonil starti neli meest, kes võivad edu korral loota peale sõidu võidu ka Eesti rattamaratonide sarja üldesikohta.

Parimas seisus lähevad starti sarja liidrid Caspar Austa ja Raido Kodanipork. Mõlemad on kogunud sel suvel kavas olnud seitsme maratoniga 8959 punkti.

Maratonisarja reegel näeb ette, et kogu suve jooksul kavas olevast kaheksast etapist läheb arvesse kuus ja seepärast on napp edu Austal. Kui kaks kehvemat tulemust maha arvata, on ta kogunud 7478 punkti.

Raido Kodaniporgil on samamoodi rehkendades praegu koos 7474 punkti — sama palju kui Alges Maasikmetsal. Erki Pütsepal on see summa 7461.

Maratoni võidu eest saab tabelisse juurde 1500 punkti. Teine koht toob viis ning kolmas kaheksa punkti vähem. Ühtlasi saab vahefinišis teenida aktiivsuspunkte.

Kogu suve väldanud rattamaratonide sarjas «Elion Estonian Cup» on peetud seitse maratoni. Seeriavõistlus sai kevadel alguse Rõuges. Sõidetud on veel Rakkes, Jõgeval, Aegviidus, Elvas, Jõulumäel ja Otepääl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles