Linnajooksule registreerunute vahel loositakse tasuta stardikohti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roger Ote

Kümme tänavu Viljandi linnajooksule eelregistreerunud inimest saavad loosiga õiguse osaleda tuleva aasta üritusel tasuta.


9. oktoobril peetava 56. Viljandi linnajooksu korraldav Viljandimaa spordiliit loosib 2012. aasta üritusele välja viis tasuta stardikohta nende vahel, kes on end tänavusele jooksule registreerunud enne 20. septembrit, ning viis kohta nende vahel, kes on end kirja pannud 7. oktoobriks. Esimesed viis õnnelikku tehakse aadressil www.sportinfo.ee/linnajooks teatavaks 21. septembril, ülejäänud viis aga 8.oktoobril.

Tänavu juba 56. korda peetav Viljandi linnajooks saab stardi 9. oktoobril kell 12 Vabaduse platsilt. 13,5 kilomeetri pikkune rada sarnaneb mullusega ning kulgeb mööda Viljandi tänavaid ja parke.

Septembri lõpuni maksab täiskasvanule osalemine 6 eurot. Veteranid ja noored, kes on sündinud 1993. aastal või hiljem, pääsevad jooksma 4 euro eest. Kepikõnnil osalemisele saab end registreerida 3 euro eest. Registreeruda ja lisainformatsiooni saab internetiaadressil www.sportinfo.ee/linnajooks või Viljandimaa spordiliidus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles