Tantsusaate finaal seljatas jõulukontserdi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdil esines ka Sofia Rubina.
Kontserdil esines ka Sofia Rubina. Foto: Liis Treimann / Postimees

Pühapäeval Viljandi Pauluse kirikus korraldatava heategevusliku jõulukontserdi «Südamele südamest» algus nihkus telesaate «Tantsud tähtedega» finaali tõttu tund aega varasemaks.


Korraldajate teatel algab kontsert kell 18, sest nii on Viljandi elanikel võimalik osa saada kaunist muusikast ja hiljem Eesti ühest menukamast telesaatest.



Teisipäeval alanud kirikutuur «Südamele südamest» on juba andnud kolm edukat kontserti Kuressaares, Põltsamaal ja Tallinnas ning seda on kuulanud kokku ligi tuhat inimest.



Järgmise kümne päeva jooksul esinevad veel paljudes Eesti kirikutes solistid Sofia Rubina ja Anna-Liisa Supp ning Villu Veski ja Siim Aimla saksofonil, Raun Juurikas klahvpillidel ja Hele-Riin Uib löökpillidel.



Viljandi Pauluse kirikus 7. detsembril antava kontserdiga liitub ka saate «Eesti otsib superstaari» finalist, Inglismaalt pärit Timothy Jarman.



Aasta üks suuremaid jõulukontserte «Südamele südamest» on heategevuslik projekt, millega toetatakse südamehaigeid Eesti lapsi ja nende vanemaid Eesti laste südameliidu kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles