Tääksi kooli lisandus kaks uut õppurit

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tavaliselt jagub 1. septembri aktusel lõpuklassi õpilaste käekõrvale paar esimese klassi juntsut, siis Tääksis sammusid Robin Hirv ja Laura-Liis Säde kohale nelja vanema klassi saatja toel.
Kui tavaliselt jagub 1. septembri aktusel lõpuklassi õpilaste käekõrvale paar esimese klassi juntsut, siis Tääksis sammusid Robin Hirv ja Laura-Liis Säde kohale nelja vanema klassi saatja toel. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Väike Tääksi kool tervitas eile hommikul pidulikult oma uusi kõige nooremaid õpilasi, keda tänavu on paraku vaid kaks.

Viljandimaal läks sel aastal kaks õpilast esimesse klassi peale Tääksi kooli veel Kärstnas, kus samuti alustasid kooliteed üks poiss ja üks tüdruk.

«Eks meie kool ole iga aastaga väiksemaks jäänud. Nii vähe esimesse klassi astujaid pole meil varem olnud, kuid me ei jää kurvastama ja lähme ikka rõõmsalt edasi,» oli Tääksi kooli direktor Jaan Hansen optimistlik.

Hanseni andmetel õpib Tääksi koolis 62 last.

Robin Hirve ja Laura-Liis Säde esimene õpetaja on Sirje Raudmets. 27 aastat õpetajatööd teinud Raudmets tunnistas, et algav õppeaasta toob temagi ellu uuendusi. Nimelt tuleb tal asuda õpetama liitklassi, milles koguvad tarkust esimese ja teise klassi lapsed — kokku kümme poissi ja tüdrukut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles