Punane Rist toetas Suure-Jaani koolijütse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Punase Risti Viljandimaa seltsi sekretär Merit Laan
Eesti Punase Risti Viljandimaa seltsi sekretär Merit Laan Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Punase Risti Viljandimaa selts korraldas Viljandi Rimi kaupluses korjanduse «Teie abiga kooliks valmis», mis kestis juuni teisest poolest selle nädala teisipäevani. Seltsi sekretäri Merit Laane andmetel annetasid inimesed selle ajaga 175.59 eurot.

«Tahaksin seltsi nimel öelda aitäh nii Rimile kui kõigile annetajatele,» lausus ta.

Saadud raha eest otsustasid seltsi liikmed aidata Suure-Jaani valla lapsi.

«Suure-Jaani valla valisime seetõttu, et pole varem seda omavalitsust toetanud. Pealegi on see suur ja hajus vald ning seal elab palju töötuid,» põhjendas Laane.

Annetajatelt saadud raha eest osteti Merit Laane jutu järgi 12le Suure-Jaani valla kooliminejale mitmesuguseid koolitarbeid.

«Vajalike koolitarvete nimekirja said valla sotsiaaltöötajad algklassiõpetajatelt, sest nemad teavad kõige paremini, mida laps koolis vajab,» lausus Laane.

Pärast seda räägiti ka lapsevanematega ja viidi õppevahendid lastele koju kätte. Et kõik tarvilik saaks ostetud, lisas Punase Risti Viljandimaa selts annetatud summale omalt poolt 30 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles