Karikas alustas rännuteed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seenekeste võistkonna liikmed Oliver Tiit, Merilin Jürjo ja Krista Koval võtsid linnavalitsuse esindajalt vastu rändkarika, mis jääb kevadeni nende kätte.
Seenekeste võistkonna liikmed Oliver Tiit, Merilin Jürjo ja Krista Koval võtsid linnavalitsuse esindajalt vastu rändkarika, mis jääb kevadeni nende kätte. Foto: Peeter Kümmel

Päästevõistlusel «Abi ABC» esimest ja teist kohta jaganud Viljandi Paalalinna gümnaasiumi võistkond Seenekesed sai neljapäeval kooli aulas tervisetunni üritusel kätte saarepuust karika, mis oli alles hiljuti Viljandi kunstikoolis valmis saanud.


Võistluse projektijuht Rünno Viir ütles, et Paalalinna gümnaasiumi jääb karikas kolmanda õppeveerandi lõpuni, siis antakse see Leie põhikooli võistkonnale. Nemad omakorda annavad selle edasi järgmise võistluse võitjale.

Rändkarikas pole projektijuhi sõnul veel täiesti valmis. «Kuju osa tuleb veel juurde,» selgitas Viir.

Karika valmistamist rahastas Viljandimaa omavalitsuste liit ning sellel on kirjas kõigi seni võistluse võitnud koolide nimed. Need on Viljandi Jakobsoni ja Paalalinna ning Võhma gümnaasium ning Leie ja Kirivere põhikool.

Karika ja jõulutähe andis võitjatele kätte Viljandi linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Katrin Mändmaa.

Seenekeste võistkonda kuulusid Paalalinna gümnaasiumi VIII-a klassi õpilased Krista Koval, Merilin Jürjo ja Oliver Tiit ning VII-b klaasis õppiv Mikk-Mihkel Vaabel. Neid juhendas õpetaja Liivi Ilves.

Põhikoolidele mõeldud päästevõistlus sai alguse 2003. aastal ja tänavu peeti see septembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles