Viljandimaa parim oli Otepääl teises kümnes

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Otepääl sõidetud Elioni rattamaratonide sarja üheksanda ning ühtlasi eelviimase etapi põhidistantsil oli Viljandi rattaklubi liikmetest parim Mihkel Ronimois.

Hiljuti Hiinast universiaadilt naasnud ning reisiväsimust kurtnud Ronimois sai põhidistantsi 853 lõpetanu seas 17. koha ning oli U-23 arvestuses kolmas.

Otepää rattamaratoni põhidistantsi võitis Allan Orase ja Alges Maasikmetsa ees Sander Maasing.

Viljandi rattaklubi meestest mahtusid kahesaja esimese sekka veel neli sõitjat: Josten Vaidem oli 75., Marko Holtsmann 124., Raivo Nõmm 162. ja Artur Makku 190. Klubi edukaim naisrattur Sille Puhu oli üldarvestuses 366. Õrnema soo esindajatest tuli ta üheksandaks ning naiste klassis pälvis viienda tulemuse.

Kõrge 40. kohaga naasis kiirelt ja head rattavalitsemist nõudnud rajalt Gustaf Kopparbergi meeskonna vormis sõitev viljandlane Jaanus Sarv, kes oli võistlusklassi M-40 arvestuses üheksas.

Poolmaratoni lõpetas Otepääl Viljandi klubi parimana Greg Hallop: finišis oli ta kümnes ja vanusegrupis M-16 kaheksas. Samas võistlusklassis 11. koha pälvinud Jaanus Tasane oli üldarvestuses 17.

Elioni maratonide sarja kuuluvatel lastesõitudel teenis Viljandi rattaklubi liige Joosep Sankmann Otepääl noormeeste M-12 arvestuses üheksanda koha. Ilona Tasane oli klassis N-10 teine ning M-10 arvestuses tuli teiseks päev varem Tallinnas kriteeriumisõidu võitnud Martin Holtsmann.

Elioni rattamaratonide sarja viimase etapina sõidetakse 10. septembril Mulgi rattamaraton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles