Maailma neljas mees: olen väga rahul ja õnnelik

Peep Pahv
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe nädala eest universiaadil kulla pälvinud Karksi valla kettaheitja Märt Israel tegi oma senise sportlaskarjääri edukaima rahvusvahelise tiitlivõistluse, teenides maailmameistrivõistlustel neljanda koha.
Kahe nädala eest universiaadil kulla pälvinud Karksi valla kettaheitja Märt Israel tegi oma senise sportlaskarjääri edukaima rahvusvahelise tiitlivõistluse, teenides maailmameistrivõistlustel neljanda koha. Foto: Reuters

Daegus kergejõustiku maailmameistrivõistlustel kettaheites neljanda koha saanud Märt Israel jäi võistlusega väga rahule.

«Olen väga rahul ja õnnelik,» sõnas eelviimases voorus 65.20 heitnud Israel. «Kindlasti keegi ei uskunud, et võin siit neljanda koha saada, aga ise teadsin, et olen heas vormis ja suudan kaugele heita.»

«Õnnestunuks mul veel lõdvemalt heita, võinuks tulemus olla 66 meetrit,» lisas ta.

Pronksmedal jäi Israelist 30 sentimeetri kaugusele, aga viimasel katsel eestlane enam tulemust kirja ei saanud. «Viimasel katsel läksin veel üritama, ei võinud ju niisama jätta, sest pronks oli nõnda lähedal,» nentis ta.

Israel tõdes, et jääb kokkuvõttes hooajaga äärmiselt rahule. «Soovisin tulla maailmameistrivõistlustel kaheksa hulka, võita universiaadil ja püstitada isikliku rekordi. Hooaeg on läinud nii, nagu plaanitud,» rõõmustas universiaadil kuldmedali võitnud Israel.

Maailmameistriks tuli teist korda järjest sakslane Robert Harting, kes sai eile kirja tulemuse 68.97. Hõbemedali võitis tulemusega 66.95 Gerd Kanter ning 66.08ga sai pronksi iraanlane Ehsan Hadadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles