Repliik: Suvi ja telefonid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Seil
Liisi Seil Foto: Elmo Riig / Sakala

Soojad suvekuud jõuavad taas lõpule. Puhkusepäevi jäävad meenutama kohtumised huvitavate inimestega ning kontserdi- ja teatrietendused, mida jätkus paljudesse kohtadesse.

Üht asja pole kõik kultuuri nautijad suutnud paraku ära õppida. See on lihtne liigutus: võtta enne etteaste algust mobiiltelefon ning lülitada see välja või seada hääletule režiimile. Seepärast kõlab pahatihti üle vaikse saali tungiv telefonihelin kõigis oma variatsioonides. Et omanik on paigutanud kõnemasina tavaliselt mahuka käekoti kõige kaugemasse soppi, läheb hulk aega, enne kui häiriv vahepala lõpeb.
Lõppeval suvel sattusin minagi mitu korda niisuguse piinliku vahejuhtumi tunnistajaks. Kuigi olin vaid kõrvalseisja, oli mul esinejate ja kaaspubliku ees häbi, et meie ühine keskendumine nii sobimatult katkestati.
Sestap palun kõiki kultuurihuvilisi: ärge unustage aparaati välja lülitada juba teatrisse minnes. On üsna kindel, et paar tundi suudab inimene ka telefonita hakkama saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles