Viljandimaa sport 29. augustist 4. septembrini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal peetakse Viljandimaa tennise meistrivõistlusi. Pildid on viljandlannad Anelle Luik.
Sel nädalal peetakse Viljandimaa tennise meistrivõistlusi. Pildid on viljandlannad Anelle Luik. Foto: Elmo Riig

ESMASPÄEV, 29. august


Tennis. Kell 17 on Viljandi tenniseväljakutel maakonna meistrivõistluste esimesed kohtumised.


KOLMAPÄEV, 31. august

Kergejõustik. Kell 18 algab Viljandi staadionil vastupidavusalade klubi Staier seeriajooksu viies etapp, millel on kavas 10 000 ja 1000 meetri distants.


REEDE, 2. september

Jalgpall. Kell 17 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti 1997. aastal sündinute meistrivõistlustel Viljandi JK Tulevik ja JK Kotkad.


LAUPÄEV, 3. september

Aerutamine. Kell 11 algavad Viljandis Männimäe aerutamisbaasis Eesti maratonidistantsi aerutamise meistrivõistlused.

Jalgrattasport. Kell 14 on Karksi vallas Eesti noorte ja seenioride temposõidu meistrivõistlused. Võistluskeskus asub Ainja motokrossirajal.
 

PÜHAPÄEV, 4. september

Jalgrattasport. Kell 10 algavad Karksi vallas Eesti noorte ja seenioride grupisõidu meistrivõistlused. Võistluskeskus asub Karksi-Nuia ürgorus asuvas autoparklas.

Jalgpall. Kell 15 on Suure-Jaani staadionil vastamisi kaks kohalikku meeskonda Suure-Jaani United ja SK Tääksi, kes peavad seal meistrivõistluste neljanda liiga kohtumist.

Rattamatk. Jalgrattamatka kontrollpunkt Holstre-Polli tervisekeskuses (vaata kaardilt) on avatud kella 11—14. Viljandist sihtpunkti ja tagasi on umbes 30 kilomeetrit.

Kell 12 on huvilistel koos rajameistritega võimalik läbida Mulgi rattamaratoni võistlusrada, kogunemine on linnastaadioni kõrval autoparklas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles