Salongiõhtu külaline on Meelis Atonen

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik ("Postimees")

Täna kell 18 Viljandi kultuurimaja kohvikus algava salongiõhtu külaline on endine poliitik ja praegune kullaärimees Meelis Atonen.


Kultuurimaja produtsent Priit Noorhani rääkis, et septembris alustatud salongiõhtute sari on üldjoontes hästi käima läinud ning saanud huvilistelt positiivset vastukaja. «Teisalt peab tunnistama, et me pole saanud kiidelda publiku rohkearvulisusega ning loodame, et täna ja järgmistel kordadel leiab kultuurimajja tee senisest tunduvalt enam viljandlasi.»

Kolmapäeviti kultuurimaja kohvikus toimuvad salongiõhtud on vastavalt nädalale jagatud nelja teema vahel: personaalia, film, huumor ja muusika.

Esimese personaaliaõhtu külaline oli Pariisis elav filminäitleja Ene Rämmeld. Pärast teda on linlaste ees olnud poliitik ja teatrimees Jaak Allik ning linnapea Kalle Jents. Muusikutest on huvilistega mõtteid jaganud Jaan Sööt ja Tiit Kalluste ning humoristidest Jaanus Kõrv ja Raimo Aas.

Filmiõhtute raames on näidatud Eesti paremaid tudengifilme ja dokumentaalfilmi «Monument».

Täna intervjueerib Meelis Atoneni «Sakala» arvamustoimetaja Rannar Raba. Samas on ka publikul võimalik vestlusesse sekkuda ning küsimusi esitada.

Üritus on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles