Tihemetsas selguvad Eesti krossimeistrid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti motokrossi lahtiste meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Tihemetsas Lauri rajal.
Eesti motokrossi lahtiste meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Tihemetsas Lauri rajal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Motokrossi Eesti lahtiste meistrivõistluste viimasel vaatusel Tihemetsas Lauri rajal on laupäeval ja pühapäeval 11 masinaklassis põnevaid kihutamisi oodata.


Võidusõidu direktori Väino Lensmendi sõnul on esimesel päeval kavas noorte 50 ja juunioride 85 cm³ klassi, MX1, MX2, seenioride ning mini MX sõidud. Teisel päeval võistlevad 65 cm³ klass, MX2 juuniorid, MX Open, külgvankrid ja quadracer’id.

«Pärnu Postimehele» antud usutluses kinnitas Lensment, et Tihemetsa Lauri krossirada on heas korras ning terve suve on seal usinalt harjutanud nii Eesti kui meie lähinaabrite krossiässad. «Oleme teinud kõik, et tolm võistlejaid ja pealtvaatajaid ei segaks, raja niisutussüsteem töötab häireteta,» raporteeris ta.

Tihemetsa krossil pakuvad Eesti motosportlastele konkurentsi Läti, Leedu, Soome, Rootsi ja Venemaa võidusõitjad.

Mõlemal päeval algavad võistlussõidud kell 12.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles