Abja mehed nautisid nii sõitu kui võitu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Subi (paremal) ja Raido Subi tegid «Shell Helix Rally Estonial» korraliku sõidu ning teenisid klassi EMV5 võitjana absoluutarvestuses kõrge 25. koha. Järgmise võistlusena on vendadel plaanis startida augustis Lõuna-Eesti rallil.
Kristo Subi (paremal) ja Raido Subi tegid «Shell Helix Rally Estonial» korraliku sõidu ning teenisid klassi EMV5 võitjana absoluutarvestuses kõrge 25. koha. Järgmise võistlusena on vendadel plaanis startida augustis Lõuna-Eesti rallil. Foto: Marko Leesi

Läinud nädalavahetusel Tartus, Otepääl, Elvas ja Kanepi valla teedel asetleidnud «Shell Helix Rally Estonia» tõi kokku suure hulga publikut ja esindusliku koosseisu sõitjad. Eesti publiku rõõmuks võidutsesid Ott Tänak ja Martin Järveoja. Viljandimaa meestest olid oma masinaklassis võidukad vennad Kristo ja Raido Subi.

Kogu ralli kulges suuresti Toyota Gazoo Racing WRC meeskonna sõitjate Ott Tänaku ja Martin Järveoja juhtimisel. Avapäeva 11 kiiruskatsest võitsid nad kaheksa ning jätkasid enesekindlalt ka teisel päeval, mil võitsid viiest katsest kolm. Enne viimast katset oli Tänakul ja Järveojal teiste ees piisavalt suur edu, et Elva tänavatel kodupublikule korralik show püsti panna. Finišis oli nende edu meeskonna Hyundai Motorsport sõitjate Hayden Paddoni ja Seb Marshalli (Hyundai i20 Coupe WRC) ees 59,16 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles