Kuumad ilmad on Viljandi turul tinginud kõrged hinnad

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud neljapäeval Viljandi turul enda korjatud kukeseeni pakkunud Airet Haavaoks sai kaubast kiiresti lahti, sest müüs seda teistest müüjatest, kes seda korjajatelt kokku ostsid, kaks eurot madalama kilohinnaga.
Möödunud neljapäeval Viljandi turul enda korjatud kukeseeni pakkunud Airet Haavaoks sai kaubast kiiresti lahti, sest müüs seda teistest müüjatest, kes seda korjajatelt kokku ostsid, kaks eurot madalama kilohinnaga. Foto: Martti Reinet

Viljandi turg meelitab ostjaid kohaliku kraamiga. Samas võivad nood otsustada näiteks ka Poola saaduste kasuks. Kukeseente hind püsib päritolust olenemata kõrge.

Vanemas eas Leili Rosson märkis möödunud neljapäeval, kui Sakala turul ringi vaatas, et käib seal tihti. Seal valitseb tema sõnul alati sõbralik atmosfäär ja müüjate kohta ta midagi halba öelda ei oska.

«Turg on eht,» lausus ta ning tõi välja, et tema huviorbiiti jäävad tavaliselt tomatid, maasikad, ploomid ja murelid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles