Garaažibänd esitleb debüütalbumit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lack of Eoins.
Lack of Eoins. Foto: Marina Puškar

Viljandi indie-bändilt lack of Eoins ilmub 12. detsembril debüütalbum «Echo Group», mida esitletakse kontsertidega Tallinnas ja Tartus.


Debüüti iseloomustab huvitavus ja üllatuslikkus, lugude ülesehitus ei ole etteaimatav, kirjutab «Eesti Päevaleht».



Bänd on saanud oma mõjutused moodsast rokist ja selle eeskujudelt. Plaadil leiduvaid helisid julgeb plaadifirma Seksound iseloomustada ansamblitega Wire, Pixies, the Clash või The Jam.


Materjali on salvestanud ja miksinud Martin Kikas (Honey Power) uues Ö stuudios Tartus. Selle masterdas legendaarses Abbey Roadi stuudios Londonis Steve Rooke, kelle töölaual on käinud plaadid ansamblitelt Stereolab, Cure, New Order, Shellac, Franz Ferdinand ja Broadcast.

Lack of Eoins esitleb oma plaati üheskoos Seksoundi 20. väljalaske juubelipidustustega 11. detsembril von Krahli baaris ja 12. detsembril Tartus Genialistide klubis kell 21. Kaasa teevad ka Ans. Andur ja Popidiot.

Bändi tähelend algas juunis, mil ta võitis võistluse «Coca-Cola Soundwave Powered by MTV». Ansamblis mängivad Madis Järvekülg, Kristjan Peterson, Kaur Kuslap ja Mati Tubli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles