Lasteaia suletud mänguplatsile õhtutundidel hullama ei pääse

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängupesa uus mänguväljak pakub lastele palju rõõmu ja tegevust. Paraku on plats õhtuti ümbruskonna suurtes majades elavatele lastele suletud ja päevalgi pääsevad nad atraktsioonidele vaid siis, kui lasteaia lapsed on toas.
Mängupesa uus mänguväljak pakub lastele palju rõõmu ja tegevust. Paraku on plats õhtuti ümbruskonna suurtes majades elavatele lastele suletud ja päevalgi pääsevad nad atraktsioonidele vaid siis, kui lasteaia lapsed on toas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Männimäe Selveri vastas asuva Mängupesa lasteaia ees valmis uus mänguväljak, kuhu lapsi lubatakse üksnes siis, kui lasteaed töötab, ning õhtul, kui väravad lukustatakse, saavad nad väljakut vaid eemalt kaeda.

Eurotoetuste ja linna pisikese toega valminud, ligi 32 000 eurot maksma läinud mänguväljak sai valmis eelmisel nädalal.

Platsil on küll märksa vähem atraktsioone kui näiteks Viljandi järve randa rajatud väljakul, kuid tegemist on ikkagi Männimäe elurajooni kõige suurema mänguväljakuga. Seal saab ronida ning uuendatud on ka asfalteeritud ringi, kus lapsed võivad rattaga sõita.

Copy
Tagasi üles