Viljandimaa kutsekoolides on täitunud pooled õppekohad

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere teenindus- ja majanduskool ei saa mõnda eriala tänavu päevases õppes avada, kuid oma populaarseimale, põllumajandustöötaja erialale on ta valmis vastu võtma lausa kaks rühma ehk umbes 55 õppurit.
Olustvere teenindus- ja majanduskool ei saa mõnda eriala tänavu päevases õppes avada, kuid oma populaarseimale, põllumajandustöötaja erialale on ta valmis vastu võtma lausa kaks rühma ehk umbes 55 õppurit. Foto: Peeter Kümmel

Eilseks oli avaldusi laekunud ligi pooltele Viljandimaa kutseharidusasutuste õppekohtadele ning mõni eriala avatakse olude sunnil päevase õppe asemel kaugõppe vormis.

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õppeosakonna sekretär Helme Uusen rääkis, et vastuvõtt päevaõppesse on avatud 17. augustini. Nagu ka eelmistel aastatel on tänavu tulnud kõige rohkem avaldusi põllumajandustöötaja erialale, millele astumiseks on vajalik põhiharidus. Seni on sellel õppima asumiseks laekunud 30 avaldust, kuid kool on valmis vastu võtma kaks õpperühma ehk ligi 55 õppurit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles