Viljandimaa sport 22.—28. augustini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval on Viljandi rannas perespordipäev.
Pühapäeval on Viljandi rannas perespordipäev. Foto: Madis Luik

KOLMAPÄEV, 24. august


Jalgpall. Kell 17 kohtuvad Viljandi linnastaadionil Eesti 1993. aastal sündinute meistrivõistlustel Viljandi JK Tulevik ja Paide Linnameeskond.


REEDE, 26. august

Jalgpall. Kell 17 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti 1998. aastal sündinute meistrivõistlustel Viljandi Spordikool ja JK Tallinna Kalev.

Kell 18.45 kohtuvad Viljandi linnastaadionil Eesti meistrivõistluste teises liigas Viljandi Tulevik ja Tartu FC HaServ.


LAUPÄEV, 27. august


Korvpall. Kell 10 algab  Sürgavere spordihoone ees väljakul Suure-Jaani valla Lehola-Lembitu mängude tänavakorvpalli võistlus. Vihma korral peetakse turniir Sürgavere spordihoone saalis. Juhendiga saab tutvuda siin.

Jalgpall. Kell 14 on Suure-Jaani staadionil Eesti meistrivõistluste neljanda liiga kohtumine, kus võtavad omavahel mõõtu SK Tääksi ja Võru JK II.

Kell 14 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti 1999. aastal sündinute meistrivõistlustel Viljandi JK Tulevik ja Rapla JK Atli.

Kell 17 on Viljandi linnastaadionil meistrivõistluste meistriliigas vastamisi FC Viljandi ja Nõmme JK Kalju.


PÜHAPÄEV, 28. august

Perespordipäev. Kell 11 algab Viljandi järve ääres perespordipäev. Ajakava leiab siit.

Kergejõustik. Kell 11 algavad Viljandi staadionil Viljandimaa spordiveteranide lahtised meistrivõistlused. Võistluste juhendi ja ajakavaga saab tutvuda siin.

Kell 12 on Viljandi staadionil Eesti teivashüppe grand prix' sarja kuuluva Viljandi seeriavõistluse kolmas etapp.

Jalgpall. Kell 12 peavad Viljandi staadioni kunstmurul meistrivõistluste kolmanda liiga mängu Viljandi Tuleviku II ja Põlva FC Lootos.

Petank. Kell 12 algab Viljandi rannas sarivõistluse etapp.

Rattamatk. Jalgrattamatka kontrollpunkt Soomaal, Ruunaraipe luidetel (vaata kaardilt) on avatud kella 11—14. Viljandist sihtpunkti ja tagasi on umbes 45 kilomeetrit
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles