Laupäeval on Karksi triatlon

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval peetakse Karksi-Nuia paisjärve ääres kuues Karksi triatlon. Et tegemist on Eesti karikavõistluste etapiga, on osalema oodata ka riigi selle ala tugevamaid.


Triatloni peakorraldaja Hendrik Aguri ütlemist mööda on kavas eri raskusastme ja kestusega distantsid ning tippude kõrval oodatakse osalema teisigi huvilisi, nii lapsi, veterane, harrastajaid kui algajaid.

Võistlusel on kolm eri raskusega distantsi. Lühim koosneb 100 m ujumisest, 5,6 km jalgrattasõidust ja 1,5 km jooksust. See on kavas noorimatele spordihuvilistele.

Veidi vanematele noortele ja harrastajatele on mõeldud keskmise pikkusega rada (250 m ujumist, 10 km rattasõitu ja 2 km jooksu) ning eliit- ja A-klassile, juunioridele ja veteranidele pikk võistlusmaa (900 m ujumist, 20 km rattasõitu ning 5,6 km jooksu).

Võistluspäeva alustavad kell 11 lapsed, kolmveerand tundi hiljem saavad stardi noored ja harrastajad ning kell 13 lähetatakse rajale triatloni sprindidistantsil osalejad.

Mõõduvõtul selgub paremus eri vanuseklassides, igas vanuserühmas ja eraldi arvestust peetakse ka üle saja kilo kaaluvatele triatlonistidele.

Osalejate registreerimine algab võistluspaigas tund enne esimest starti, kell 10.

Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles