Maailmameister Stefan Everts stardib Holstre-Nõmmel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Evertsile jättis eelmisel aastal Kosel peetud heategevuslikul motokrossil väga hea mulje säärude sõit.
Stefan Evertsile jättis eelmisel aastal Kosel peetud heategevuslikul motokrossil väga hea mulje säärude sõit. Foto: Martin Mand

Kümnekordne motokrossi maailmameister, belglane Stefan Everts kinnitas kolmapäeval, et osaleb 1. oktoobril Holstre-Nõmmel heategevuslikul motokrossil «Tanel Leok ja sõbrad».


Endisel tippsõitjal, kes praegu on ametis KTMi tehasemeeskonnas, on osalemiseks mitu põhjust. Mullu Kosel samal heategevuslikult krossil kaasa teinud belglasele jättis üritus väga hea mulje ning pealegi on Tanel Leok olnud sage külaline samasugustel üritustel, mida tema oma kodumaal korraldab.

Heategevuslik motokross «Tanel Leok ja sõbrad» ning kuuendat korda peetav harrastajate mõõduvõtt MMM on tänavu ühitatud ning leiab aset oktoobrikuu kahel esimesel päeval Viljandimaal Holstre-Nõmmel.

Lisaks Stefan Evertsile tuleb «Tanel Leoki ja sõprade» krossile mitu maailmameistrivõistluste sarjas osalevat sõitjat. Oma osavõttu on kinnitanud näiteks Eestis varemgi käinud Davide Guarneri Itaaliast. Nagu vahendas ürituse pressiteenistus, on itaallasest ja tema sõpradest saanud tõelised Eesti fännid.

Nagu ikka, on tänavugi oksjon, kus on müügil maailma tippkrossimeeste varustust. Seekord on korraldajatel plaanis oksjonile tuua ka teiste spordialade tipptegijate asju.

Heategevuslik motokross «Tanel Leok ja sõbrad» peetakse kolmandat korda, esimest korda sõidetakse see Viljandimaal Holstre-Nõmmel. Üritusega teenitav tulu läheb õnnetuses liikumispuude saanud laste toetuseks.

Pärast heategevuskrossi jätkub krossinädalavahetus Holstre-Nõmme rajal kuuenda MMMiga ehk harrastajate ja endiste sõidumeeste mõõduvõtuga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles