Maarja Kerner ja Kadri Puri vajusid miinusringi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiinas Shenzhenis jätkuval universiaadil alustasid rannavõrkpallurid Kadri Puri ja Maarja Kerner eile mänge põhiturniiril.

Avaringis alistasid eestlannad 2:1 Mehhiko paari, ent pidid teises ringis tunnistama 2:0 Saksamaa tandemi Karla Borgeri ja Britta Buethe paremust. Viljandist pärit Kerner ja tallinlanna Puri jätkavad universiaadil homme mänge kaotajate ringis.

Pühapäeval alanud üliõpilaste maailmamängudel pääsesid Maarja Kerner ja Kadri Puri pärast alagrupis teenitud teist tulemust rannavolle põhiturniirile. Eelturniiri avamängus jäid eestlannad 2:1 alla Tai mängijatele ning võitsid seejärel kahegeimises kohtumises nii USA kui Saksamaa üliõpilassportlasi.

Teine Hiinas Eesti akadeemilist spordiliitu esindav paar Kristel Kiens ja Kertti Külm langes eile konkurentsist, sest kaotas avaringis samale Saksa paarile Borgerile ja Buethele, kes teises ringis Kerneri ja Puri tabeli plusspoolelt välja puksis. Miinusringis pidid Kiens ja Külm vastu võtma kaotuse mehhiklannadelt, kelle Kerner ja Puri olid varem alistanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles