Korvpallisarjas seisab ees lõppvaatus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«ENK Cup 2011» viimane etapp on laupäeval kell 12 järveäärsel korvpalliväljakul.
«ENK Cup 2011» viimane etapp on laupäeval kell 12 järveäärsel korvpalliväljakul. Foto: enk.ee

Ühenduse Eesti Noorte Kultuuriprojekt eestvedamisel Viljandis peetava korvpallisarja «ENK Cup 2011» neljas ja ühtlasi viimane etapp on homme kell 12 järveäärsel korvpalliväljakul.


Sarja korraldusmeeskonna sõnul oli neljas osavõistlus esialgu küll kavandatud nädala võrra hilisemale ajale, et aga 13. augusti õhtul peetakse rannas ka klubimuusikaüritus «Hype the Funk», otsustati spordiüritus nihutada sellega samale päevale. Turniiri paremaid premeeritakse õhtuse muusikapeo pääsmetega.

Korvpallisari «ENK Cup» on tänavakorvpalli määruste järgi peetav turniir. Kui varasematel aastatel on osa mängudepäevi tehtud ka rannakorvpalli võistlusena, siis tänavu on kõik kolm võistlust leidnud aset Viljandi järve ääres laudpõrandaga platsil ja sealsamas mängitakse hommegi.

Osalejate puuduse üle pole seni olnud põhjust nuriseda. Juunikuisel avaetapil tegi kaasa 20, teisel 13 ning viimatisel, juuli lõpul peetud turniiril taas 20 võistkonda. Tänavu on viljandlastele konkurentsi pakkunud Tallinna, Tartu ja Pärnumaa noored.

Avaetapi võitis võitskond Olowokandi Audru ja Hetkel Nimeta ees. Teise mängudepäeva paremusjärjestus kujunes järgmiseks: 1. Tabalukk, 2. Hetkel Nimeta ja 3. Kustuv Säde, ning viimati, 30. juulil peetud turniiril olid kolm edukamat koosseisu Koit Toome, Olowokandi ja 32. Korda.

Enne viimast etappi on 18 kohapunktiga sarja üldliider Olowokandi, kuhu kuuluvad Mikk Kalma, Karol Kocys, Siim Sander Sarri ja sarja ainus naisvõistleja Kristiina Tukk. Liidritest nelja punkti kaugusel on Hetkel Nimeta (Andreas Pajupuu, Marek Ungerson, Steven Tensing ja Rasmus Ots), kellest omakorda punkti kaugusel on Tabalukk (Kalev Kurvits, Taavi Randoja, Ivar Aus, Tanel Lukk, Joonas Russak ja Siim Maaten).

Lisainformatsiooni ja eelregistreeruda homme peetavale «ENK Cup 2011» neljandale osavõitlusele saab e-postiaadressil eevamaria@enk.ee.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles