Hedvig Hansonil valmis sügistalvine plaat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hedvig Hanson
Hedvig Hanson Foto: Liis Treimann

Hedvig Hansonilt ilmus äsja plaat «Kohtumistund», mis on salvestatud Viljandi muusikamajas ning lauljatari kodus Tuhalaanes.


Albumil kõlavad Eesti heliloojate Uno Naissoo, Valter Ojakääru ja Olav Ehala palad, aga ka mõned igihaljad poplood. Üks neist on plaadi nimilugu, Ivo Linna esituses meelde jäänud «Kohtumistund».

Plaadi välja andnud firma Kuula kodulehel seisab, et idee sügistalvist plaati teha oli lauljataril juba eelmisel aastal, aga siis ei olnud kõik asjalood veel päris omal kohal ja nii lükkuski see teostus tänavusse, jättes piisavalt aega laulude ja meeleolude valimisele ja kokkusulatamisele.

Plaadil on autori sõnul mõjutusi džässist, popist ja maailmamuusikast. Saateansamblisse kuuluvad Saksamaal elav pianist Kristjan Randalu, soome trompetist Jukka Eskola, löökpillimängija Abdissa Assefa, armeenlasest kontrabassimängija Ara Yaralyan, kitarrist Andre Maaker, trummar Ahto Abner ja saksofonimängija Siim Aimla.

Albumit tutvustav kontsert tuleb 17. detsembril Kirsimäe aidas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles