Viljandi rannas astub üles house-muusika tipp

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval leiab Viljandi rannas aset järjekordne rannapidu sarjast «Hype The Funk». Välihooaega lõpetaval peol ootab publikut eriline maiuspala: võimalik on nautida house-muusika maailma suurkuju Lovebirdsi muusikat.

Lovebirds on Hamburgist pärit Sebastian Doeringi ühe mehe ettevõtmine, mille tegevus algas viis aastat tagasi. Enne seda oli ta tegev klubimuusika huvilistele tuntud duos Knee Deep, mis kogus hulga klubimuusika auhindu ja populaarsust kogu maailmas.

Meloodilisema ja vokaalsema house’i eelistajate rõõmuks on Lovebirds teinud viimasel ajal koostööd eri artistidega ning lisanud muusikasse häälekaid soul’i elemente ning kasutanud klassikalisemaid muusikainstrumente, näiteks klaverit ja saksofoni.

Lisaks peaesinejale astuvad laupäeval Viljandi ranna kahes peotelgis DJpulti kohalikud tegijad Eesti house’i, drum’n’bass’i ja dubstep’i paremikust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles