Viiratsi jooksu võitis Rivo Subi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Subi
Rivo Subi Foto: Madis Luik

Pühapäeval 21. korda peetud Viiratsi valla Kolme Tamme jooksu põhidistantsi kiireim oli viljandlane Rivo Subi, naistest lõpetas esimesena Anneli Lenk, kes elab samuti Viljandis.


Tänavuse mõõduvõtu kümnekilomeetrise distantsi lõpetas 54 jooksusõpra, kavas olnud kahel laste võistlusmaal oli lõpetajaid kokku 63.

Viiratsi valla jooksu põhidistantsil seekord parimat aega 35.04,2 näidanud viljandlane Rivo Subi edestas teise koha teeninud Otepää meest Olari Ormi ligemale poolteise minutiga. Parima kohaliku ehk Viiratsi valla elanikuna läbis raja Ülari Kais, olles ajaga 36.52,3 üldarvestuses kolmas.

Esimese naisena finišisse jõudnud Anneli Lengi lõpuajaks fikseeriti 44.27,6 ning temast ettepoole jäi 21 meest. Teise naisena sai raja läbitud tallinlanna Gina Bergmann ning kolmandana Elin Ilves Tartust. Kohaliku valla parimana oli selles arvestuses kohal veteranide klassi kuuluv Tänassilma küla elanik Enna Kralla, kellele märgiti üldarvestusse 43. tulemus.

Lastejooksudel, kus 9—16aastased poisid ja tüdrukud läbisid 1,2kilomeetrise ning neist nooremad 500meetrise raja, oli pikemal distantsil lõpetanuid 43 ja lühemal 18. Pika raja läbis kõige kiiremini Lauri Pendonen Vana-Võidust ning lühema Anete Ots samuti Vana-Võidust.

Võistluste tulemused on üleval Viiratsi valla kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles