Võistlustantsijatel oli heitlik november

, tantsuõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remi Joosep Jürgens ja Gerda Kuru teenisid turniiril «Haabersti sügis» hõbemedali laste II nelja tantsu klassis.
Remi Joosep Jürgens ja Gerda Kuru teenisid turniiril «Haabersti sügis» hõbemedali laste II nelja tantsu klassis. Foto: Ülar Mändmets

8. novembril Tallinna tantsuklubi Mambo korraldatud traditsioonilisel tantsuvõistlusel  «Haabersti sügis» teenisid Viljandi huvikooli tantsuklubi Linavästrik tantsijad Remi Joosep Jürgens ja Gerda Kuru hõbemedali laste II nelja tantsu klassis ning läksid üle kuue tantsu klassi.


Tormisel 23. novembril Kiili spordihoones peetud «Magusa alguse» osavõistlusele ei jõudnud kõik Viljandist teele asunud tantsijad. Koos paljude saatusekaaslastega teistest klubidest jäid nad mõne kilomeetri kaugusele Kiilist lumevangi.



Aegsasti kohale sõitnutest saavutasid Ain-Erich Osi ja Lisanne Nääb viienda koha laste II kuue tantsu klassis. Ants-Edgar Osi ja Age Arusalu olid neljandad juunioride I kuue tantsu klassis.



Kiili jõudnutel tuli õues möllanud tuisu tõttu tunde oodata, ent nemad said seda teha vähemasti soojas spordihoones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles