Ragnar Kaasik kaitses tiitlit

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paistu valla maadleja Ragnar Kaasik kordas laupäeval Eesti absoluutkaalu meistrivõistluste mullust võitu.
Paistu valla maadleja Ragnar Kaasik kordas laupäeval Eesti absoluutkaalu meistrivõistluste mullust võitu. Foto: Elmo Riig

Kuus tugevat ja piisavalt kaalukat meest võtsid laupäeval Paistus mõõtu Eesti vabamaadluse absoluutse meistri tiitli nimel ning kohalik atleet Ragnar Kaasik kordas mullust edu.

Eesti absoluutsetel vabamaadluse meistrivõistlustel said kaasa teha mehed, kelle kehakaal jäi vahemikku 80 kui 120 kilogrammi. Kuus osalejat selgitasid parema turniirisüsteemis.

Nagu mullu sealsamas asetleidnud tiitlite jagamisel, saatis tänavugi edu koduste ees rassinud vendasid, võitjaks pärjatud Ragnar Kaasikut ja kolmanda koha teeninud Kaupo Kaasikut.

Hõbemedali pälvis nagu mullugi Eesti maaülikooli spordiklubi esindav endine viljandlane Kaarel Maaten.

Kolmandale kohale tulnud Kaupo Kaasikuga võrdse tulemuse, kaks võitu ja kolm kaotust saanud viljandlane Viktor Reinsalu pälvis samuti pronksmedali. Meelis Sillat katkestas vigastuse tõttu turniiri ja viienda koha sai Järvamaa klubi esindav Kristo Kiik.

Eesti absoluutse meistri tiitlit edukalt kaitsnud Ragnar Kaasik alustas võistlust Viktor Reinsalu 12:7 alistamisega. Ta oli teises ringis 3:0 parem oma vennast Kaupo Kaasikust, pälvis seejärel varem viga saanud Meelis Sillatilt loobumisvõidu ning teenis puhta 11:0 võidu järvamaalase Kristo Kiige üle.

Ragnar Kaasik lõpetas oma eduka võistluspäeva esikohta otsustava mõõduvõtuga, kus tal oli vastas tartlane Kaarel Maaten. Ülimalt tasavägisel kohtumisel suutis Ragnar Kaasik kohaliku publiku rõõmuks meistritiitlit kaitsta ning täiendada oma auhinnakollektsiooni järjekordse absoluutkaalu meistri tiitli ja Eesti meistrivõistluste kuldmedaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles