Naiskond peab poolfinaali neljapäeval

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti naiste võrkpalli karikavõistluste veerandfinaalis Tartu ülikool / Eedeni alistanud Viljandi Metall asub ülehomme pealinnas heitlema finaalipääsu eest.



Viljandi Metalli ja Tallinna ülikooli esinduse vaheline poolfinaalkohtumine algab neljapäeval kell 18.30 Tallinna ülikooli spordisaalis. Erinevalt veerandfinaalist ei peeta poolfinaalis arvestust kahe mängu kokkuvõttes, vaid finalist selgub ühe kohtumise põhjal.

Viljandi Metallile on poolfinaali pääs kindlasti tähtis seetõttu, et tänavune karikavõitja selgub 6. detsembril Viljandi spordihoones.

Eesti meistrivõistlustel on Viljandi Metall ja TLÜ kohtunud ühe korra. 1. novembril Tallinnas aset leidnud mängus oli 3:0 tulemusega parem Viljandi esindus.

Eesti naiste karikavõistluste teises poolfinaalpaaris on vastamisi Pärnu VK ja GMP/Olympic. Eelmisel hooajala Viimsi VK Milstrandi nime kandnud GMP/Olympic pääses tiitlikaitsjana otse karikaturniiri poolfinaali. Pärnu VK alistas kahes veerandfinaalis Võru naiskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles