Rauno Tamme: tegime korralikud mängud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iisraelis peetud Euroopa noorte U-20 rannavõrkpalli meistrivõistlustel said Eestit esindanud viljandlane Rauno Tamme ja rakverlane Kaspar Pomerants üheksanda koha.

24 võistluspaari seas alagrupis võidu ja kahe kaotusega kolmanda koha teeninud eestlased pääsesid põhiturniirile, kus korjasid veel võidu ja kaks kaotust.
Viljandlane Rauno Tamme jäi tiitlivõistlustel saavutatuga rahule. «Tegime korralikud mängud,» lausus noormees.

Tammele valmistas head meelt avaringis tugeva Vene paari üle saadud võit. Venelased, keda peeti turniiri algul medalipretendentideks, jäid eestlastele kolmegeimises kohtumises alla. «Eriti närvesööv oli otsustav geim. 9:6 edust jäime 10:13 kaotusseisu, aga õnneks suutsime selle 15:13 enda kasuks pöörata,» meenutas Rauno Tamme.

Põhiturniiri teises ringis pidid eestlased alla vanduma Poola eakaaslastele. «Vastased tegid ülihea mängu, meie olime veidi pehmed. Tõenäoliselt oli venelastega peetud kohtumine veel jalgades,» kõneles viljandlane.

Tiitlivõistlustel neile viimaseks jäänud matšis tuli eestlastel 2:0 kaotus vastu võtta Norra paarilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles