Eesti meistrid on Mari-Liis Graumann ja Anu Ennok

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti rannavolle meistrivõistlustel võitsid Viljandi võrkpallurid Mari-Liis Graumann ja Anu Ennok. Meestest pärjati kullaga Viljandist pärit Argo Arak, kes vormistas tiitli kahasse tartlase Kristo Kolloga.

Naiste turniiri finaalis alistasid Graumann ja Ennok kahe geimiga Maarja Kerneri ja Kadri Puri. Pronksmedalid läksid Kertti Külamale ja Kristel Kiensile.

Argo Arak ja Kristo Kollo jõudsid meeste turniiril finaali, olles alistanud Kaarel Kaisi ja Rivo Vesiku. Viimati nimetatud pidid tänavu rahulduma pronksmedalitega. Kullamängus sai paar Arak/Kollo 2:0 võidu Maksim Petrovi ja Valeri Aleksejevi üle.

Eesti täiskasvanute rannavolle meistrivõistlused peeti möödunud pühapäeval Pärnus. Päev varem olid sealsamas selgunud hooaja noorte meistrid. Viljandimaale tõi hõbemedali Kristel Moor, kes teenis selle saarlase Liisel Nelisega tütarlaste U-18 konkurentsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles