Võitjapaar selgus pimeduse varjus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paariaastase vaheaja järel peetud maakonna rannavolle meistrivõistlustel osales 13 meeste võistkonda. Pildil on turniiril neljanda koha teeninud Reevo Kirna (vastuvõtul) ja Joonas Liik.
Paariaastase vaheaja järel peetud maakonna rannavolle meistrivõistlustel osales 13 meeste võistkonda. Pildil on turniiril neljanda koha teeninud Reevo Kirna (vastuvõtul) ja Joonas Liik. Foto: Madis Luik

Teisipäeval Viljandi järve ääres avatud rannavolleväljakutel selgusid tänavused maakonna meistrid. Meestest olid võidukad Andreas Aun ja Mario Tammoja, naistest Diana Logovaja ja Diana Raudsepp.

Maakonna meistrivõistlustel osales 13 meespaari. Paremate selgitamiseks kasutati kahe miinusega võistlussüsteemi.

Kaks kaasa teinud naiskonda mängisid koos ainsa osalema tulnud noormängijate tandemi, Silver Maari ja Tony Nõuga turniirisüsteemis.

Korraldajate kinnitust mööda oli meeskondade rohke osavõtt neile meeldiv üllatus, ent pani nii nemad kui mängijad raskesse seisu. Kui poolfinaalide ajal hakkas päike loojuma ning mängijatel oli juba keeruline väljakul hakkama saada, siis finaalides ja pronksikohtumises võis palli lendamise trajektoori pimeduse loori all üksnes aimata.

«Tingimused olid tõepoolest ekstreemsed,» tunnistas võistluste peakohtunik Egon Edo. Tema jutu järgi oli finalistidele pakutud võimalust mängud edasi lükata, kuid kõigi osapoolte kokkuleppel mängiti siiski lõpuni. «Olud olid kõigil ühesugused,» lausus Edo.

Hilise kellaaja ja hämardumise tõttu otsustati poolfinaalid ja kohamängud pidada 21punktise geimiga. Neile eelnevatel kohtumistel selgusid paremad kahe 15 punktini mängitava geimivõiduga matšides.

Meeste finaali jõudsid Rauno Tamme ja Mikk Markus Sihver ning Andreas Aun ja Mario Tammoja, tasavägise kohtumise võitis 23:21 tandem Aun/Tammoja. Pronksimängus olid Tormis Otsma ja Ragnar Pähn paremad meeskonnast Joonas Liik ja Reevo Kirna.

Maakonna naiste meistrimedali teenisid Diana Logovaja ja Diana Raudsepp, olles alistanud oma ainsad konkurendid, Kätlin Kingi ja Riina Freimanni.

Viljandi spordikooli võrkpallitreener Egon Edo nimetas randa rajatud uusi võrkpalliväljakuid kasutajasõbralikuks. Maakonna meistrivõistluste korraldajate hulka kuuluv mees leidis, et tuleval aastal on tarvis korraldust muuta, et finaalmänge ei pruugiks pidada pimedas, nagu juhtus tänavu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles