Viljandis peetakse turismifoorumit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fine 5 tantsuteatri etendus aidas
Fine 5 tantsuteatri etendus aidas Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täna kell 13 algab Viljandis pärimusmuusika aidas Lõuna-Eesti turismifoorum, kus tutvustatakse riiklikku turismiarenduskava aastateks 2007—2013 ja Eesti turismi tootearenduse strateegia struktuuri.


Külalistele antakse ülevaade Lõuna-Eesti turismiregiooni hetkeolukorrast ning arutletakse regiooni strateegiliste väljakutsete üle.

Positiivsete näidetena turismitoote arengus tutvustatakse foorumil osalejatele võistluse «Avastamata Eesti aarded» võitjat Viljandi linna ning antakse ülevaade Eesti pärimusmuusika keskuse loost.

Üritusest võtavad osa regiooni maavalitsuste ja omavalitsusliitude, maakondlike arenduskeskuste, turismi katusorganisatsioonide ja ettevõtluse arendamise sihtasutuse turismiinfokeskuste esindajad.

Kell 16 leiab samas aset sihtasutuse Lõuna-Eesti Turism vastuvõtt, kus kuulutatakse välja võistluse «Ehe Lõuna-Eesti» võitjad, parim turismiobjekt või projekt ning parim turismi toetaja aastal 2008.

Parima turismiobjekti või projekti võitjad valiti välja 17 kandidaadi seast, võistluse «Parim turismi toetaja» võitja kaheksa kandidaadi hulgast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles