Järvepidu toob rahva koju tagasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suure-Jaanis tuleb laupäeval 51. järvepidu, millest võtavad osa suurejaanilased lähedalt ja kaugelt.

Kultuurimaja juhataja Anneli Kundla ütles, et just sellele päevale planeerivad paljud ka oma klassikokkutuleku.

Laupäeval kell 8 läheb paisjärvel suureks võistuõngitsemiseks ning päev jätkub kell 10.30 gümnaasiumi staadionil vanade olümpiaalade võistlusega.

Alustuseks astuvad võistlustulle lapsed. Kavas on püstilähtest 60 meetri jooks, paigalt kaugushüpe ja kuulitõuge mõlema käega. Kell 13 asuvad võistlema mehed ja naised. Põhiprogrammis on püstilähtest 60 meetrit jooks, paigalt kaugus-, kolmik- ja kõrgushüpe. Samuti võisteldakse mõlema käega kuulitõukes, kettaheites ja odaviskes ning meestele on veel raskusheide ja 5 miili jooks.

Õhtused pidustused juhatab kell 19 sisse puhkpillimäng järveäärses muusikapaviljonis. Kell 20 algab pidu lauluväljakul. Kavas on üheksas Aavo Otsa trompetiakadeemia kontsert, korraldatakse võistlusi lastele ja peredele.

Anneli Kundla sõnutsi astuvad üles tribal-, kõhu- ja flamenkotantsijad. Õhtu lõpetab disko ja keskööl paugub ilutulestik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles