Kesk-Eesti peavalla­vanema tiitel läks Järvamaale

, Jõgevamaa ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võhma linna päevadel kuulutati pärast teadmiste- ja osavuseproovi Kesk-Eesti peavallavanemaks Türi vallavalitsuse liige, majandus- ja planeeringuosakonna juhataja Urmas Kupp.


Võitja sõnul oli Kesk-Eesti peavallavanema väljaselgitamine mõnusalt pingevaba ja pakkus palju positiivseid emotsioone. «Teadmisi kontrolliti mälumängus ja toidukaupade hinna arvutamises ning võisteldi täpsusvisetes ja muudelgi aladel,» kirjeldas ta.

«Kesk-Eesti peavallavanema valimisega kaasnev vaba õhkkond võimaldab omavalitsusjuhtidel meeldivalt juttu ajada ja vahel ka töisemaid teemasid arutada,» arvas Kupp.

Urmas Kupp on Kesk-Eesti peavallavanema valimistel osalenud mitmel korral ning alustas kaasalöömist juba siis, kui ta enne Türi suurvalla loomist Kabala vallavanemana töötas.

«Mulle meeldisid Kesk-Eesti peavallavanema väljaselgitamiseks koostatud mälumänguküsimused,» ütles Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu, kes peavallavanema tiitlit kaitses, kuid seekord teiseks jäi. «Küsimused olid jõukohased ka neile, kes mälumänguga ei tegele, samas aga pakuvad uusi teadmisi.»

Viljandimaa omavalitsusjuhtidest osalesid Kesk-Eesti peavallavanema valimistel veel Võhma linnapea Avo Põder ja Kõo vallavanem Tarmo Riisk.

Valimist juhtisid Võhma osaühingu Eesti Valgus juhataja Peter Wüthrich ja harrastusteatritegelane Olev Rass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles