Eesti Post paigaldab Viljandi bussijaama pakiautomaadi

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti pakiautomaat.
Eesti Posti pakiautomaat. Foto: Eesti Post

Eesti Post alustas välitingimustesse mõeldud pakiautomaatide Post24 võrgustiku rajamist. Täna ja homme paigaldatakse automaadid Viljandisse, Võrru ja Tartusse.

Pakiautomaadid seatakse üles Viljandi bussijaama ette, Võru Maksimarketi juurde ja Tartus Lõunakeskuse, Eedeni kaubanduskeskuse, Sõbra keskuse, Tartu Ujula Konsumi ning Sõpruse poe lähedusse.


Automaadid alustavad tööd augusti teises pooles ja selleks ajaks peaks neid olema kokku 38. Eelmisel nädalal paigaldati pakiautomaadid Narvas, Jõhvis, Rakveres, Kuressaares, Pärnus ja Haapsalus.


Eesti Posti pressiesindaja Inge Suderi teatel on tegemist lahendusega, mis viib kasutamismugavuse uuele tasemele, sest pakiautomaadile pääseb ligi 24 tundi ööpäevas. Pakiautomaadid on turvalised, neil on valveseadmed ning paki vastuvõtmiseks kulub 15 sekundit.

Pakiautomaate täidetakse ja tühjendatakse kaks korda päevas ning paki teekond on veebist jälgitav.

Automaadid valmistab Poola ettevõte InPost. Samalaadse tehnoloogiaga automaate kasutatakse näiteks Saksamaal, Taanis ja Venemaal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles