Suvevolle sai lahenduse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis kogus meestest suurima summa Joonas Liik.
Viljandis kogus meestest suurima summa Joonas Liik. Foto: Eva Männigo

Teisipäeval lõppes kaheksast etapist koosnenud võistlussari «Credit24 rahvaliiga suvevolle». See peeti kaheteistkümnes Eesti maakonnast ning Viljandi rand oli üks, kus huvilised said oma võimed proovile panna.

Kahe kuu vältel igal teisipäeval peetud mõõduvõttudel osales Viljandis kokku 60 võrkpallihuvilist. Keskmiselt oli teisipäevaõhtuti rannas mängijaid 25.

Sarja siinsel korraldajal võrkpallitreener Egon Edol oli osalejate rohkuse üle hea meel. «Paari varasema aasta kogemused olid näidanud, et Viljandi järve liivaväljakud ei meelita rannavõrkpallihuvilisi,» tõdes ta, «ent lõppenud sari kujunes siiski rõõmustavalt populaarseks.»

Mängijad korjasid igal suvevolle osavõistlusel punkte, mille alusel moodustati järgmisel etapil võistkonnad. Naiste vähese osavõtu tõttu mängiti Viljandis kõigil õhtutel segavõistkondadena. Ehkki üldkokkuvõttes arvestati koondtulemusi, autasustati ka kolme maakondliku sarja paremat.

Viljandis kogus meestest suurima summa, 84 punkti Joonas Liik ning oli sellega maakondade arvestuses seitsmes. Teisena lõpetas 74 punkti saanud Taavi Sadam (koondtabelis 22.) ning kolmas oli 70 punktiga Mario Tammoja (32).

Viljandlannadest oli parim Merike Teska (38) Jane Napritsoni ees (42). Kolmandat kohta jagasid võrdse tulemusega Riina Vreimann ja Eva Männigo (63-64).

«Tänan kõiki osalejaid meeldiva suhtumise ja põnevate mängude eest,» ütles Egon Edo.

Ehkki teisipäevaõhtune sarivõistlus on läbi, oodatakse juba eeloleval teisipäeval mängijad taas Viljandi randa, kus avatakse maakonna meistrivõistlustega kaks uut rannavolleväljakut. Turniir algab kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles