Mitmel pool pakutakse vana kraami

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanakraamihuvilistel on sel nädalavahetusel Viljandis palju uudistada.

Paalalinnast haigla poole sõites, Loode tänava ä­äres on Mia kirbuturg, kuhu pärimusmuusika festivali ajal tuleb kokku vanakraamikaupmehi kogu Eestist. Turg on avatud hommikul kella üheksast hilise pärastlõuna või varaõhtuni.

Pühapäeval kella 14st võib vanavara uudistama minna Viljandi raekoja taha roosiaeda. Seal leiab aset Kanal 2 «Suvereporteri» antiigiminutite salvestus Mart Sanderi juhtimisel. Oma seisma jäänud vanavara võivad roosiaeda tuua kõik soovijad, kohapeal annavad spetsialistid kraamile hinnangu.

Üleeile avas Tartu tänava keldris uksed vanavara pood Ilusad Vanad Asjad. Praegu moodustavad suurema osa pakutavast mitmesugused nõud, kuid leidub ka mööblit. Kel midagi üle, võib julgelt seda poodi pakkuma minna, sobivuse puhul ostetakse ese kohe välja ning pannakse müüki.

Komisjonimüüki võetakse ainult suuremaid asju, mis pole varmad katki minema ning mida pikanäpumeestel on raske kaasa viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles