Linnapea hindas Viljandi tänavate seisu heaks

Marko Suurmägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lossi tänav
Lossi tänav Foto: Madis Luik

Viljandi sõiduteid hooldav aktsiaselts Cleanaway teatas, et lund lükkab kümme sahka ning paariks-kolmeks päevaks jätkub ka inimesi, keda auto või traktori rooli saata.


«Tööga oleme hakkama saanud rahuldavalt,» hindas Cleanaway tööd siinse piirkonna juht Jaan Viljas. «Peateed on lahti ning väikestele tänavatele oleme jõudnud paar korda.»

Viljas soovitas eemale hoida Kõrgemäest, sest sinna öösel ei jõutud ja sel tänaval valitsevaid olusid nimetas ta ekstreemseteks.

Viljandi linnapea Kalle Jentsi hinnangul on teemehed linnas oma tööga päris hästi hakkama saanud. Hommikul oma kodu juures tund aega lumes kinni olnud linnapea teada oli vaid paar linnaliinibussi hädas olnud. Üks neist oli kinni Jämejala ristmikul ja teine Paalalinnas.

Päeval lund ära vedama veel ei hakata, kui aga sadu jätkub senise hooga, asutakse seda tööd tegema öösel.

Jentsi kinnitusel linn selleks Cleanawayle lisaraha maksma ei pea, sest firmaga on sõlmitud pikaajaline teehooldusleping, mis näeb vajaduse korral ette ka lumevedu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles